Navigate Yoozpaper

Yoozpaper Front Page
The Yoozpaper
Yoozer Profile
Profile
Shared Paper
Shared Paper
Create Newspaper
Create Paper
Create Customized Paper
Custom Paper
Create Album
Create Album
Yoozer Notifications
Notifications
Edit Profile
Edit Profile
Login
Login

 
 
 
 
Login on Yoozpaper Facebook Login
0 Subscribers


Dilemele anului 2013..ce se va intampla in auto?

Dilemele anului 2013..ce se va intampla in auto?
Written by Carmen Dima on 2013-01-08Influenţa redusă a programului „Rabla" anul trecut asupra vânzărilor de maşini, dar şi dezvoltarea pieţei „gri„ a tichetelor care a dus inclusiv la o blocare a vânzărilor pun în discuţie posibilitatea opririi programului de casare.

VA MAI CONTINUA "RABLA"?

Mai mult, cu toate că România are unul dintre cele mai îmbătrânite parcuri auto, vârsta medie fiind de peste 13...(Read More)

Energia in Romania

Energia in Romania
Written by Carmen Dima on 2013-01-08Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a declarat, marţi, că România doreşte să devină o piaţă de referinţă, regională, din punctul de vedere al vânzării şi cumpărării de energie, fiind interesată în investiţii majore în acest domeniu.

"Guvernul Ponta este decis să îi sprijine pe toţi cei care doresc să investească în acest domeniu strategic pentru România....(Read More)

Cum face fata Romania eurobombei?

Cum face fata Romania eurobombei?
Written by Carmen Dima on 2013-01-06

Rezultatul alegerilor din Franţa şi Grecia şi temerea de o recesiune extinsă la nivelul zonei euro au lovit deja Europa de Est, iar teoriile despre compensarea austerităţii din UE cu politici de stimulare a creşterii întârzie să dea roade sau se împotmolesc scurt din lipsă de bani. Contextul a devenit realmente exploziv din toate punctele de vedere: chiar dacă temuta ieşire a...(Read More)

Analiza SWOT a Romaniei

Analiza SWOT a Romaniei
Written by Carmen Dima on 2013-01-06


Romania se afla nu numai la intersectia marilor rute comerciale dintre Asia si Europa, ci si intre marile rute mondiale ale banilor. Pentru urmatorii ani analistii vorbesc de schimbari de directie ale marilor fluxuri investitionale, de aparitia unor noi aspiratoare de bani, altele decat marile economii occidentale, cele mai favorizate pana acum. Ce ofera Romania pentru a atrage investitii in prezent,...(Read More)

Yoozpaper is a social network of online newspapers written by individuals or groups. Yoozpaper takes free articles that members write and formats them as an online newspaper.

Articles Of The Week

La technologie laser produit et utilise des lasers

Steak or raw, cooked or baked, roasted or crystallized,

Planet of Online Games

Every office, home, or a business has a magic gray box, which can be called an electric panel.

Should you use a web site on your online business