Navigate Yoozpaper

Yoozpaper Front Page
The Yoozpaper
Yoozer Profile
Profile
Shared Paper
Shared Paper
Create Newspaper
Create Paper
Create Customized Paper
Custom Paper
Create Album
Create Album
Yoozer Notifications
Notifications
Edit Profile
Edit Profile
Login
Login

 
 
 
 
Login on Yoozpaper Facebook Login
0 Subscribers


Untitled

Untitled
Written by Angela Andrei on 2013-01-10


Guvernul şi-a fixat pentru acest an o creştere economică de 1,8% din PIB
Guvernul şi-a fixat pentru anul viitor o ţintă prudentă de creştere economică de 1,8% din PIB, dar speră într-o variantă optimistă să atingă un avans economic de 2% din PIB, a anunţat ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

El a precizat că, pentru anul trecut, baza de creştere economică este anticipată...(Read More)

Sistemul TVA la incasare

Sistemul TVA la incasare
Written by Angela Andrei on 2013-01-10


Începând cu 1 ianuarie 2013, se aplică obligatoriu sistemul taxei pe valoarea adăugată (TVA) la încasare. În documentarul de mai jos, prezentăm principalele aspecte metodologice privind aplicarea noului sistem.
Aplicabilitate obligatorie
Persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 Cod Fiscal, cu sediul activităţii în România şi cifra de afaceri în anul precedent...(Read More)

HAOS IN IMPOZITELE LOCALE

HAOS IN IMPOZITELE LOCALE
Written by Angela Andrei on 2013-01-10


Haos în privinţa taxelor şi impozitelor locale. Deşi iniţial reprezentanţii guvernului declaraseră că indexarea cu 16 procente este facultativă şi că autorităţile locale pot să o aplice sau nu, acest lucru nu mai e valabil, informează tvrnews.ro.
Lipsa unui act normativ face ca deciziile consiliilor locale prin care taxele rămâneau la acelasi nivel cu 2012 să încalce legea.
Neînţelegerile...(Read More)

SE SCUMPESC ASIGURARILE AUTO

SE SCUMPESC ASIGURARILE AUTO
Written by Angela Andrei on 2013-01-10


Şoferi, pregătiţi-vă de un an mai scump. Asigurătorii au de plătit daune tot mai mari, în timp ce încasările rămân mici. Unii deja au început să ia măsuri: sunt companii care, din prima zi a anului, au scumpit RCA-ul cu aproape 10 procente. Iar brokerii de asigurări ne avertizează că tarifele ar putea creşte în continuare, notează tvrnews.ro
De anul acesta, societăţile de asigurare...(Read More)

Yoozpaper is a social network of online newspapers written by individuals or groups. Yoozpaper takes free articles that members write and formats them as an online newspaper.

Articles Of The Week