Navigate Yoozpaper

Yoozpaper Front Page
The Yoozpaper
Yoozer Profile
Profile
Shared Paper
Shared Paper
Create Newspaper
Create Paper
Create Customized Paper
Custom Paper
Create Album
Create Album
Yoozer Notifications
Notifications
Edit Profile
Edit Profile
Login
Login

 
 
 
Login on Yoozpaper Facebook Login

H&M îşi lărgeşte clientela. Ce produse va avea mar

Written by on


H&M îşi lărgeşte clientela. Ce produse va avea mar


0 YOOZ this

La Paris, Londra, Milano, Berlin, Stockholm, Barcelona şi Copenhaga, pasionatele de modă vor găsi produsele aparţinând noii mărci din primăvara acestui an. Producătorii promit lansarea unor "piese fetiş, care trebuie să existe în garderoba fiecărei femei, într-o gamă largă de preţuri".

& Other Stories este o marcă de lux şi include o selecţie variată de pantofi, poşete, produse de înfrumuseţare, haine prêt-à-porter.

Magazinul online, stories.com, va fi disponibil în Belgia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Spania, Suedia şi Marea Britanie.

În 2011, H&M şi-a pierdut titlul de cel mai mare distribuitor mondial de textile, fiind surclasat de producătorul spaniol Inditex (Zara), mai deschis în a se dezvolta pe pieţele emergente şi a-şi diversifica oferta (Bershka, Massimo Dutti, Zara Home).

Grupul a deţinut mult timp o singură marcă - H&M -, înainte de a lansa COS, în 2007, şi Monki, ce vizează un public mai în vârstă, fără un buget restrictiv.

H&M, care a înregistrat un profit net aproape stabil, de 3,622 de miliarde de coroane (427 de milioane de euro), în trimestrul al treilea al anului trecut, se plânge de o conjunctură economică dificilă.

Return to Financial Newspaper.

Yoozpaper is a social network of online newspapers written by individuals or groups. Yoozpaper takes free articles that members write and formats them as an online newspaper.

Articles Of The Week